Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /domains/fieldworkcompany.nl/DEFAULT/mysql.php on line 7

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /domains/fieldworkcompany.nl/DEFAULT/mysql.php on line 7
Home - The Fieldwork Company

Welkom bij The Fieldwork Company

The Fieldwork Company is gespecialiseerd in dataverzameling binnen ecologisch onderzoek. Van vleermuizen tot marien benthos, en van vegetatiekartering tot de monitoring van faunapassages. Daarnaast verzorgen we de organisatorische, logistieke en personele  kant van (veldwerk)projecten.

Karakteristiek voor the Fieldwork Company is de combinatie van technische en ecologische kennis, welke wordt vertaald naar een praktische aanpak. De inzet van camerasystemen, UAV's (Drone's), geluidsrecorders en dataloggers zorgt voor een state of the art en (kosten)efficiënte werkwijze.

The Fieldwork Company werkt als technische en inhoudelijke dienstverlener voor adviesbureaus, nationale en lokale overheden, terrein beherende organisaties, projectontwikkelaars en (multinationale) ondernemingen.

Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek kunt U telefonisch of per email contact met ons op nemen. 
 

Actueel

 

3-02-2014 Technische installatie online camera Zeearend

Voor een online camera-systeem bij een nest van een Zeearend heeft the Fieldworkcompany de technisch randvoor-waarden verzorgd. Een autonome voeding en twee telescopische masten vormen de basis, waarmee er met een camera in een nest hoog in een boom kan worden gekeken. Het project draait in een afgelegen bosgebied, voor de voeding wordt gewerkt met een systeem op basis van zonnepanelen. Voor de online verbinding wordt samengewerkt met KPN, waarbij er gebruik wordt gemaakt van 4G voor streaming - een primeur in Nederland! Opdrachtgevers zijn Staatsbosbeheer & Entingfilms.